Psykoterapi & Samtale

PSYKOTERAPI OG SAMTALER

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi brænder for at hjælpe børn og unge. Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker, både børn og voksne, i livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.


  Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi.

  De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. 


 


Det kan være, at de slås med, forladthed, angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed, tilknytningsforstyrrelse,  eller mobning.


Du eller dit barn kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde dig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.
Psykoterapi foregår oftest individuelt, men vi hjælper også par og familier.

  Psykoterapi er samtaleterapi. Der er forskellige grene inden for psykoterapien. I SandToppen er vi uddannet indenfor forskellige grene og vi benytter os af al vores viden og erfaring

indenfor pædagogik og psykoterapeutiske metoder. Vi forbeholder os ret til at have metodefrihed, således det enkelte forløb tilpasses individet.


 


Med samtaler og psykoterapi støtter og hjælper vi mennesker med at få indsigt i og forstå psykiske problemer for derefter at give dem de værktøjer, de har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet og lindre den indre smerte eller frustration.

Nogle gange kan der udleveres lektier.
For nogle går den proces hurtigere end for andre, og behandlingens længde afhænger altid af det enkelte menneske. For nogle er et par møder med en psykoterapeut nok, andre har behov for et længere forløb.
Børn sanser alt det, som vi gerne ville skåne dem for, når vi selv har det svært indeni p.gr. af sorg, en psykisk lidelse, en kompliceret skilsmisse, alvorlig sygdom eller andre belastende livsomstændigheder.
Fra børn er ganske små udvikler de strategier for mestring og for overlevelse i det meningsløse. Desværre bliver børns mestringsstrategier/mistrivsel ofte mistolket som noget, der er galt med barnet. Eller børnene bliver slet ikke set, fordi de kan skjule smerten ... ligesom deres forældre gør det.Tavshed gør børn usikre og skaber grobund for følelser af skam og forkerthed. Børn længes efter at de voksne bryder tavsheden og snakker ærligt og åbent om den virkelighed, som vi er fælles om. I SandToppen vægter vi samtaler med børn højt.

parkering
DSC_1067___serialized5_edited1
IMG_1994
DSC_1236
DSC_1234
DSC_1071 (1)
DSC_1237
IMG_1447
livet-leves-500x500
DSC_0796
hand-3707900_1920
IMG_1449
images3
nyfødt-baby-og-familie-begreb-forældre-par-holde-ny-født-barn-ind-hænd
cover_Marianne
DSC_1866
DSC_5750
IMG_44841
beach-394503_1920

SandToppen, vores lokaler.

Vi glæder os til at se dig.